2013. november 11., hétfő

OPI - Silent Stars Go By

Múlt héten csináltamegy nagyobbacska bevásárlást a www.mukorombolt.hu oldalon, és sikerült a Mariah karácsonyi kollekció egyik LS mini-szettjét is beszereznem.
Nem bírtam magammal, az ünnepek előtt ki kellett próbálnom legalább egy lakkot.
A választásom a Silent Stars Go By-ra esett, mert ugyan borzasztóan hasonlít a Make Him Mine-ra, de a gyűrűsujjamra választott Lovely lakkhoz  jobban illett.
Díszítésként a bornprettystore-ról rendelt vizes körömmatricát használtam, amit egyszerűen imádok. Egyszerű felhelyezni, nem szakad, és nagyon aprólékosan kidolgozott minta.

Na de az OPI lakk. Az első LS lakkom egy Lovely Baltic Sand volt, így annál a lakknál megszoktam a gyors száradást, és a tartósságot. Nos,azt kell mondjam, hogy az OPI lakkok esetében erről tapasztalataim szerint sajnos szó sincsen. Gyönyörűek, különlegesek, de a száradási idő rettentően lassú (nekem, a Seche Vite-es 2 perces száradáshoz szokott anyukának), sok réteg kell a fedéshez, és a tartósságról annyit, hogy ez a harmadik OPI Liquid Sand  lakk (Stay The Night, Alcatraz Rocks, Silent Stars Go By),amit próbáltam, és mind egy napon belül pattogzott le a körmeimről. Lehet,hogy az Orly alaplakkot nem bírják, vagy csak én nem vigyázok kellően a körmeimre, de egy ilyen nívós márkától nem ezt várná az ember.
A színek viszont csodálatosak, és a sok érdeklődő tekintet akár a metrón, vagy épp a munkahelyemen, többé-kesébé kárpótolazért a bosszúságért, amit ezek a lakkok okoznak.
És következzenek a fotók:








I've recently made a bigger order at www.mukorombolt.hu and ordered several OPI mini sets, including the one Liquid Sand box from the Mariah Christmas 2013 Collection.
I've decided to use Silent Stars Go By for my mani last night, because while it looks quite similar to Make Him Mine, it looked better next to the Lovely nude laquer I chose for the accent nail.
I used another water decal I ordered from bornprettystore and I have to say, I simply love them! They are super easy to apply, don't tear and it's amazing how detailed these tiny things are!
As for the OPI laquer. Total disaster. This one wasn't my first textured one, I started using these kind of polishes with Lovely's Baltic Sand and it dried fast and was long lasting. Now the OPI one is on the sheer side, needs several coats to be totally opaque and it didn't even last a whole day. Also, they dry slow (but I have to add I am used to 2 mins drying time, thanks to Seche Vite, which I can't use with these polishes). I have tried several OPI LS varnishes and the results were the same.However, the shades are amazing, and people keep looking at my nails when I wear my OPI LS laquers so they are still worth buying.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manikűr, tetszik a gyűrűsujjon lévő diszítés, illik az arany színhez :)

    VálaszTörlés
  2. mondanám,hogy most rendeld meg a BPS-on ezt a matricát, mert 50%-kal le van értékelve, de nem megy most a paypal. Ha esetleg van annyi bónuszpontod épp náluk...

    VálaszTörlés